DALGA MONTAJ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Photoshop - Çizgiroman - Animasyon Film

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Resimli Anlatım - Puzzle yapımı

YazarMesaj
Roadrunner
Kurucu
Kurucu
Roadrunner

Resimli Anlatım - Puzzle yapımı Empty
MesajKonu: Resimli Anlatım - Puzzle yapımı   Resimli Anlatım - Puzzle yapımı EmptyPaz Eyl. 19, 2010 5:42 pm

Fotoğrafımızı açtıktan sonra Filter > Texture > Texturizer menüsüne gidin.

Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 21318591zr6
Texturizer.. tıkladıktan sonra karşınıza gelen menüden aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim kısma tıklayın. Hemen ardından Load Texture… kısma tıklayın.
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 87025558nx9
Load Texture… tıkladıktan sonra aşağıdaki pencere açılacaktır. Açılan bu pencereden sisteminizdeki: "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Textures" klasörüne gidin ve burada yer alan puzzle kalıbını bulduktan sonra "AÇ" deyin.
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 90926668du8

NOT: Bu pencere açıldığında "Belgelerim" ya da "Masaüstü"nü gösterebilir, sizin buradan "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Textures" kısmına gitmeniz gerekmektedir.

SONUÇ:
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 63487518ri6

Scaling ve Relief değerleriyle oynayıp puzzle efektinin görünümünü değiştirebilirsiniz.
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 31943934wc3
Alternatif Bir Efekt

Fotoğrafınızı açın, hemen ardından Filter>Stylize> Tiles deyin.
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 10dp1

Penceredeki sayı değerlerini değiştirebilirsiniz. Background Color (zeminin rengi) işaretli işlem yapıldığında araç kutusundaki temel renkleri alarak işlemi gerçekleştirir. Siz bu renkleri değiştirebilirsiniz.
Resimli Anlatım - Puzzle yapımı 11jl8

Resimli Anlatım - Puzzle yapımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-